Yenilenen Bir Tarih Abidesi Kasımpaşa Deniz Hastanesi’nde Hizmet Verecek Fanlar Aironn Markasını Taşıyor

Yenilenen Bir Tarih Abidesi Kasımpaşa Deniz Hastanesi’nde Hizmet Verecek Fanlar Aironn Markasını Taşıyor

Haliç’in 184 yıllık tarihi değeri Kasımpaşa Deniz Hastanesi, Gürsoy Grup’un 32,8 milyon TL’ye üstlendiği renovasyon projesi ile yeniden hayat buluyor. Osmanlı padişahı II. Mahmut tarafından 1838 yılında Bahriye Mektebi olarak inşa ettirilen yapı, 1852 yılından itibaren Kasımpaşa Deniz Hastanesi olarak hizmet vermeye başladı.

İstanbul Valiliği İstanbul Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın, "Kasımpaşa Deniz Hastanesi D Blok ve H Blok Restorasyon Uygulama İşi" adı ile açtığı ihale sonucunda başlanan proje kapsamında tescilli D ve H Blokların yenilenmesiyle hastane, sağlık hizmeti vermeye devam edecek.

Kasımpaşa Deniz Hastanesi’nin tarihi değerini yitirmeden modernizasyonu sürecinde ileri teknoloji ve sürdürülebilir yapı standartları yapılacak sistem seçimlerinde belirleyici oldu. Bu seçimler arasında yerini alan Aironn Havalandırma A.Ş., hastanenin fan gruplarının üretimini üstlendi. Pandemi döneminde Endüstri 4.0’a uyumlu alt yapı yatırımları ile üretim olanaklarını uluslararası yüksek rekabetçi koşullara çıkaran Aironn, Kasımpaşa Deniz Hastanesi’nde hizmet verecek fan gruplarının performans testlerini tamamlayarak teslimini gerçekleştirdi.