Uluslararası Ticarete Yön Verecek Eşbah İpekyolu’nun Fan Gruplarını Aironn Üretiyor

Uluslararası Ticarete Yön Verecek Eşbah İpekyolu’nun Fan Gruplarını Aironn Üretiyor

EŞBAH İPEKYOLU adıyla TEM otoyolu üzerinde uluslararası ticarete yön vermek için yükseliyor. Toplam İnşaat alanı: 66.000 m2

Mahmutbey gişelerinin yanında 66 bin metrekare proje kullanım alanı üzerinde yükselen Eşbah İpekyolu’nda, 100 metrekareden 10 bin metrekareye kadar her türlü ihtiyaca cevap verecek ticari alanlar bulunuyor.

Kalite odaklı üretim prensibi doğrultusunda zamana ve geleceğe uygun yapılarıyla, fark yaratmaya çalışan EŞBAH Yapı Yatırım A.Ş., İpekyolu projesinin odağına enerji tasarrufunu aldı. Doğal havalandırma ve aydınlatma prensiplerinin gözetildiği yapının bağımsız bölüm zeminleri antibakteriyel kaplamaya, otoparkı elektrikli araç sarj ünitelerine sahip olacak.

Eşbah İpekyolu’nda hizmet verecek Aironn fan grupları, fan mühendisliğindeki başarısını özgün, patentli tasarımlarıyla defalarca kanıtlayan Ar-Ge ekibinin enerji verimliliğinde sınırları zorlayan çalışmalarının sonuçlarıdır. “Konu enerji verimliliği ise önemsiz detay yoktur” titizliği ile tasarlanan Aironn fan grupları, hizmet ömürleri boyunca işletme ve çevre dostu hizmet vermektedir.