Türkiye’nin En Büyük Kentsel Yenilenme Projesi Taksim 360’ta da Aironn Var

Türkiye’nin En Büyük Kentsel Yenilenme Projesi Taksim 360’ta da Aironn Var

Türkiye’nin kamu-özel sektör ortaklığı ile gerçekleştirilen ve Türkiye’nin En Büyük Kentsel Yenilenme Projesi olan Taksim360, Avrupa’nın En İyi Kentsel Yenileme Ödülü’ne layık görüldü.

152.401 m2’lik inşaat alanı ve 220 metrelik cephe uzunluğuna sahip Taksim360’ta, 123 ofis ve 551 konut, 9 müstakil bina, 140 ticari ünite ve 110 odalı Canopy by Hilton Oteli bulunuyor.

İstanbul’un kalbi Pera’da yer alan Taksim360, bölgenin tarih ve kültür geçmişine saygılı olduğu kadar çevresel hassasiyete de sahip. Bunun için LEED Gold kriterlerini karşılayacak şekilde tasarlanan yaşam kompleksinde tercih edilen her üründe geri dönüştürülebilirlik, enerji ve su kaynaklarının verimli kullanımı, düşük emisyon gibi parametreler gözetildi. Bu çerçevede havalandırma tercihi de Aironn fanlarından yana oldu.

Aironn ürünlerinin geliştirme ve sürekli iyileştirme süreçlerinin odağında yer alan enerji verimliliği ile LEED kriterlerinin pek çoğunun karşılanmasına yardımcı olacak diğer artılar, Aironn fan gruplarını rakipsiz hale getiriyor.