Sinpaş Boulevard Sefaköy’ün Fan Grupları Üzerinde Aironn Markası Yer Alıyor

Sinpaş Boulevard Sefaköy’ün Fan Grupları Üzerinde Aironn Markası Yer Alıyor

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi Sinpaş GYO imzasıyla Küçükçekmece Sefaköy'de yükseliyor. Az katlı mimariye sahip Sinpaş Boulevard Sefaköy’ün 23 bin metrekare toplam alanı üzerinde 6 ve 7 katlı, 390 konutluk 7 bloğun yanı sıra 5 ticari işletme ünitesi bulunuyor. Sinpaş GYO’nun seçkin, konforlu ve lüks bir yaşam vadeden Boulevard Sefaköy projesinde Aironn A.Ş. tarafından geliştirilen fan teknolojisinin ürünleri tercih edildi. Projenin hem tüm blok fanları, hem otopark jetfanları Aironn imzasını taşıyacak.

En güçlü ve yenilikçi fan teknolojini rasyonel fiyatlarla pazara sunarak titiz projelerin tercihi olmaya çalışan Aironn, satış sonrası hizmet güvencesi ile işletme sürecinde de kalite algısını devam ettiriyor.

Aironn Havalandırma A.Ş. fan satış programında jetfanlar, aksiyal fanlar, duman egzoz fanları, kanal tipi ve çatı tipi fanlar, hücreli aspiratörler, damperler gibi çok geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor. Bu yönüyle de projelere A’dan Z’ye fan çözümlerini tek elden sunarak öne çıkıyor.