Sağlıklı Ev Felsefesi ile Tasarlanan Yeni Levent Projesinde Havalandırmanın Her Noktasında Aironn Var

Sağlıklı Ev Felsefesi ile Tasarlanan Yeni Levent Projesinde Havalandırmanın Her Noktasında Aironn Var

“Şehirde Country Hayatı” konseptinin Türkiye’deki tek örneği olan DAP Yapı Yeni Levent projesi, içinde okul ve geniş bir korunun da yer aldığı toplam 103 bin metrekarelik yaşam alanı ve 53 bin metrekare konut alanına sahip.

Emlak Konut güvencesi ve DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonuyla hayata geçirilen Yeni Levent projesi, sağlık uzmanlarından oluşan bir kurulun görüşleri ve direktifleri doğrultusunda tasarlandı. Özellikle havalandırma sistemlerinde sağlık koşullarının titizlikle gözetildiği bu projede hem otoparkta hem de bloklarda havalandırmayı Aironn fan grupları sağlayacak.

Bu proje için Kartepe tesisinde üretilen jetfanlar ve diğer fan grupları, Aironn’un enerji verimliliği yükseltilmiş teknolojik üstünlüğe sahip. Aironn Havalandırma A.Ş.’nin elit projelerin öncelikli tercihi olmasının nedenleri arasında güçlü mühendislik alt yapısı bulunuyor. Fan mühendisliğine adanmış bu uzmanlık, sadece cihaz tasarım ve satışında değil, özellikle otoparklar gibi kritik alanlarda projelerin çözüm ortağı olmasını sağlayarak Aironn’u ayrıcalıklı bir konuma taşıyor.