Ömür Boyu Tatil Konseptli Mega Proje Mola İstanbul’da Tüm Fanlar Aironn Markasını Taşıyacak

Ömür Boyu Tatil Konseptli Mega Proje Mola İstanbul’da Tüm Fanlar Aironn Markasını Taşıyacak

Etra Holding’in akıllı eğlence sistemine sahip yeni nesil bir eğlence köyü olan “Mola İstanbul” Silivri, Selimpaşa’da hizmete giriyor. 2 katlı 42 konak ve 493 dairenin de yer aldığı, yaklaşık 100.000 metrekarelik bir alanda inşa edilen Mola İstanbul eğlence köyünde ayrıca; 22 Adet Eğlence ve Aktivite Alanı, 12 Adet SPA, Termal, Havuz ve Aquapark tesisi, 11 Adet yemek ve alışveriş alanı, 4 Adet Gösteri ve Toplantı Merkezi, 8 Adet Spor ve Yarışma alanı da bulunuyor.

Doğa ile iç içe yaşam, eğlence ve konforu bir arada yaşatmak isteyen Mola İstanbul, tüm malzeme ve ekipman seçimlerinde titizlik gösterilen bir proje olarak önemli bir yatırım değerine sahip.

Mola İstanbul projesi kapsamında yer alan fan grupları Aironn markasını taşıyor. Aironn Havalandırma A.Ş., üretim programında yer alan aksiyal ve radyal fan grupları, duman egzoz fanları, kanal ve çatı tipi fanları, hücreli aspiratörleri ve jetfan gruplarıyla bu projede farklı havalandırma taleplerini karşılayacak.

Aironn A.Ş., 11 yıl önce Ar-Ge departmanını kurarak ilk adımını attığı yolculuğunda fan mühendisliği alanında bir uzmanlığı geliştirerek, ulusal ve uluslararası projelerde yerini alan bir kuruluş olarak çizgi üstü projelerin tercihi olmaya devam ediyor.