Mavera Homes, Aironn Fanları ile Konforlu ve Ekonomik Havalandırmanın “Öte”sine Geçecek

Mavera Homes, Aironn Fanları ile Konforlu ve Ekonomik Havalandırmanın “Öte”sine Geçecek

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçirilen 180 dairelik Mavera Homes konut projesi zemin+19 katlı tek blok olarak inşa edildi. Mavera Homes’ta her katta 9 daire olmak üzere toplam 180 adet daire yer alıyor. Başakşehir Millet Bahçesine komşu, hayatın içinde yer alan Mavera Homes’ta daireler millet bahçesi manzaralı ve vadi manzaralı olarak adlandırılıyor. İstanbul Uluslararası Havalimanına 25 dakika mesafede bulunan bu projede bütün fan grupları için Aironn Havalandırma A.Ş. tercih edildi.

Aironn markasını taşıyan fanlar, Aironn Ar-Ge grubu tarafından tasarlanan kanat geometrilerine sahiptir. Bu özgün kanat tasarımı, cihazın enerji verimliliği üzerinde önemli etkiye sahiptir. Verimliliği maksimize edebilmek için fanlarda yüksek verimlilik sınıflarına sahip motorlar kullanılmaktadır. Enerji fiyatlarının hız kesmeden yükseldiği günümüzde, enerji tüketen cihazlarda verimlilik, tercihleri belirleyen kriterlerin başında gelmeye başladı. Aironn Ar-Ge grubunun çalışmalarına yön veren önceliklerin başında enerji verimliliği gelmektedir. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışı projelerde de giderek daha fazla yer alan Aironn fanları, talep edilen uluslararası ve ulusal sertifikasyonlara sahiptir. Bunun yanı sıra Aironn’un sunduğu bir diğer önemli güvence uluslararası akreditasyonlara uygun test laboratuvarlarıdır. Aironn fanlarına yatırım yapacak müşteriler, projeleri için üretilen fanların teslimat öncesi fan testlerine bizzat katılabilmektedir. Tercih etmeleri halinde bu testleri çevrimiçi-eş zamanlı izleyebilmektedir. Fan değerleri, bu testlerle kendisini kanıtlamaktadır.

Aironn A.Ş. müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve yeni pazarlara daha da kolaylıkla dahil olabilmek için kesintisiz olarak üretim alt yapısı ve Ar-Ge yatırımlarına devam etmektedir.