Kütahya Şehir Hastanesi de Aironn Referansları Arasına Katıldı

Kütahya Şehir Hastanesi de Aironn Referansları Arasına Katıldı

Güriş İnşaat Mühendislik A.Ş. tarafından yapılan, 141.880 m2 inşaat alanına sahip ve 510 yatak kapasiteli Kütahya Şehir Hastanesi'nin jetfan gruplarında Aironn mühendisliğinin imzası var.

Kütahya Şehir Hastanesi’nin 14 Mart 2023 günü Tıp Bayramı'nda hizmete sunulması hedefleniyor. Kütahya’nın en büyük yatırımları arasında yerini alan, toplam 182 bin metrekare alan üzerine kurulu Kütahya Şehir Hastanesi'nde 610 yatak, 206 poliklinik, 22 ameliyathane, 79 yoğun bakım ünitesi, 430 oda ve bin 160 araçlık otopark bulunacağı açıklandı.

Toplam 150 bin metrekarelik alan üzerine yapılmakta olan Kütahya Şehir Hastanesi'nin otoparkında Aironn Havalandırma A.Ş.’nin otoparklarda havalandırma ve yangın güvenliğini sadece ulusal değil uluslararası standartlarda karşılayan jetfan teknolojisi hizmet verecek.

Aironn’un aerodinamik yapıya sahip fan kanatları ETIAL 171 malzemeden enjeksiyon döküm yöntemiyle imal ediliyor. ISO 1940/1-2003 e göre statik ve dinamik olarak balanslanıyor. Hepsinden önemlisi; her bir fan, teslim edilmeden önce, Türkiye için ilk ve tek özelliğe sahip AMCA Akreditasyonuna sahip Performans Laboratuvarında testleri tamamlanarak sahaya sevk ediliyor.

Aironn, bu alandaki uzmanlığını yeni bir kilometre taşı ile bir adım daha öteye taşıyor.