İzmir’in Kalbindeki Proje Allsancak’ta Aironn Fanları Yerini Alıyor

İzmir’in Kalbindeki Proje Allsancak’ta Aironn Fanları Yerini Alıyor

İzmir’in kalbi Alsancak’ta 32.500 metrekare alanda 7 blok olarak yükselen Allsancak Yaşam Kompleksinde hizmet verecek tüm fanlar Aironn imzasını taşıyacak. 3 ve 24 katlı bloklarda 1069 bağımsız daire yer alacak. Proje ayrıca; özel tasarım tabiat parkı, spor merkezleri, okul ve oyun parkları, yüzme havuzları, bir otel ve alışveriş mekanlarını da kapsıyor.

TOKİ ve Emlak Bank güvencesiyle Pekintaş Yapı ve Burakcan İnşaat iş ortaklığı tarafından inşa edilen AllSancak projesinde otopark jetfanları ve blok havalandırma sisteminde farklı amaçlara hizmet edecek fan grupları, Aironn Havalandırma A.Ş.’nin olduğu kadar Türk mühendisliğinin de gücünü yansıtacak.

Aironn tarafından üretilen, kapalı otoparklarda günlük havalandırma ihtiyacının yanı sıra olası bir yangında duman tahliyesini sağlamakla yükümlü jetfanlar, EN 12101-3 standardına uygun olup 300 °C–2 saat ve 400 °C-2 saat yangına dayanım sertifikalarına sahiptir.

Aironn jetfanlarının aerodinamik yapıya sahip kanatları ETIAL 171 malzemeden enjeksiyon döküm yöntemiyle imal edilmektedir. ISO 1940/1-2003 normuna göre statik ve dinamik olarak balanslanmaktadır. Yüksek performansa sahip fanlar, şirketin Kartepe tesisindeki laboratuvarlarında, AMCA 250-12 standardına göre test edilerek sevk edilmektedir.