ISH Fuarındaki Katılımı; Aironn için Yeni Pazarlara Kapı Açacak

ISH Fuarındaki Katılımı; Aironn için Yeni Pazarlara Kapı Açacak

13-17 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde yapılan ISH 2023 fuarında Aironn Havalandırma A.Ş., yeni nesil ürünleri ile dikkat çekti. Beş gün boyunca dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen profesyonel ziyaretçilerin ilgi gösterdiği Aironn standında, yeni pazarlara kapı açacak verimli görüşmeler gerçekleşti. Aironn’un şıklığıyla da göz dolduran standında 1800 çapında metro fanı, 1000 çapında paslanmaz tünel fanı, kulisli çatı fanı, 500x600 mm duman damperi, aksiyel jetfan ve faydalı model patentine sahip kendinden susturuculu fan sergilendi.

Fuar boyunca Aironn standını ziyaret eden, havalandırma sektörünün küresel profesyonellerini ağırlayan ve sorularını yanıtlayan şirket yetkilileri, ISH 2023 fuarı için değerlendirmelerini şu sözlerle özetledi: “Sadece ürünlerimiz değil, üretim olanaklarımız ve kalite yönetimimiz de ilgi çekti. Bu doğrultuda küresel tanınırlığa sahip bazı markaların temsilcileri, OEM üreticileri olmamız konusuna ilişkin yaklaşımımızı öğrenmek istedi.

İçinde bulunduğumuz dönemde, küresel alanda özellikle F300 ve F400 sertifikalı motor tedarikinde bir sıkıntı yaşandığı için Aironn’un bu motorlardaki güçlü stoğu ve dolayısıyla hızlı teslim olanağı, çok dikkat çekti ve talep gördü.

Türkiye’nin mega projeleri kadar yurtdışındaki çizgi üste proje referanslarımız, markamızın değerini ve gücünü yansıttı, güvenilirliğini pekiştirdi.

Özellikle kalite beklenti çıtası yüksek olarak bilinen İsveç, İsviçre, Norveç, Danimarka gibi Kuzey Avrupa ülkelerinden gelen ziyaretçilerimizin yoğun ilgisi bizleri gururlandırdı. Polonya, Macaristan ve Hindistan’dan gelen ziyaretçi sayımız da çoktu.

Aironn, özellikle son üç yılda yurtdışı pazar başarısını katlayarak artırıyor. Bu ivmenin artarak devamlılığını sağlamak üzere ISH Frankfurt fuarına katıldık. Fuarın beklentilerimizi iyi seviyede karşılamış oluşundan mutluyuz. Fuarda yaptığımız iş görüşmeleri ve aldığımız vizyon geliştirici notların, bize yeni pazarların kapısını açacağına inanıyoruz.”