İnşaat Sektörünün Küresel Devleri Aironn Tünel Fanlarını Tercih Etti

İnşaat Sektörünün Küresel Devleri Aironn Tünel Fanlarını Tercih Etti

Aironn Havalandırma A.Ş. tercihi olduğu küresel ölçekte mega projelere ve yatırımcılara yenilerini ekliyor. İnşaat sektöründe Fortune Global 500 şirketi arasında yerini alan China Communications Construction Company'nin bir kuruluşu olan China Road and Bridge Corporation ile 10 milyar Yuan kayıtlı sermayesi, AA+ ana kredi notu bulunan ve Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde yer alan Hunan Road and Bridge Construction Group Company, Avrupa’daki yeni tünel projeleri için Aironn ürünlerini seçti.

Karayolları, demiryolları, köprüler, limanlar ve tüneller gibi küresel inşaat mühendisliği projelerine odaklanan CRBC, Asya, Afrika, Avrupa ve Amerika'da bulunan 50'den fazla şube ve ofisinde 1200 teknik çalışanı dahil, toplamda 20.000 üzeri çalışana sahiptir.

Çin'de uluslararası proje müteahhitlik pazarına en erken giren, devlete ait dört büyük şirketten biri olan China Road and Bridge Corporation (CRBC), 1958'den beri Çin hükümeti tarafından desteklenen ve finanse edilen denizaşırı projeleri üstlenmektedir. CRBC, çok beğenilen bir dizi önemli projeyi başarıyla tamamlayarak yurt içi ve yurt dışında ödüller kazanmıştır.

Hunan Road and Bridge Construction Group Company, altyapı inşaatları alanında küresel liderler arasındadır. HNRB, ENR tarafından 2018'den bu yana dört yıl üst üste "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde yer aldı. Mevcut 14.000 çalışanı arasında, araştırmacı ve profesyonel unvanlara sahip 4.000'den fazla kişi bulunmaktadır. Dünya rekorları arasına giren projeleri ve ödülleri bulunan HNRB, dünya çapında dördüncü köprü inşaatı yönteminin de geliştiricisidir.

Dünya devi CRBC ve HNRB’nin yeni Avrupa tünel projeleri için önemli hacme sahip paslanmaz çelik tünel fanı Aironn A.Ş. tarafından üretilecek.