Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Rüzgârı Aironn ile Güçleniyor

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Rüzgârı Aironn ile Güçleniyor

İstanbul’un yükselen değeri, 2,5 milyon metrekare inşaat alanını kapsayan, yaklaşık 11 bin bağımsız bölüm ve 18 parselden oluşan İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3467/1 Parselinin yüklenicisi Mustafa Ekşi İnşaat oldu.

Tamamlandığında bölgenin en prestijli projelerinden biri olacak Yeni Fikirtepe’de 3467/1 Parseli, 260.000 metrekare inşaat alanında, 24.000 metrekare alan üzerinde 12 Blok 1296 konut ve 22 ticarethaneden oluşacak. 1,53 milyar TL bedelli projenin fan ve jetfan cihazlarını Aironn Havalandırma A.Ş. üretiyor.

Aironn Fan Mühendisliği tarafından geliştirilen ve bir çok faydalı ürün patentine sahip ürünleri, iddialı projelerin değerine, değer kazandırıyor. Aironn fanları, tam otomasyona sahip kaynak robotları ve gelişmiş CNC tezgahları gibi yüksek teknolojiye sahip bur üretim olanakları ile imal ediliyor ve Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip Aironn labovatuvarlarında test edilerek sahaya sevk ediliyor. Aironn süpervizörleri, ürünlerin devreye alınması sürecinde de sistemlerin doğru işletiminin güvencesi oluyor.

Aironn A.Ş., önde gelen projelerin önde gelen tercihi olmaya devam ediyor.