Ege Yapı’nın İncilerinden Kordon İstanbul’un da Seçimi Aironn Oldu

Ege Yapı’nın İncilerinden Kordon İstanbul’un da Seçimi Aironn Oldu

Forbes Türkiye araştırmasına göre bölgesinin getiri potansiyeli en yüksek konut projesi olan Kordon İstanbul, 27.000 metrekare arsa alanı üzerinde 559 konutun yanı sıra dükkan ve ofislerden oluşuyor. İstanbul tarihinin kalbinde yer almış olan Sadabad Deresi kıyısında yükselen Kordon İstanbul, modern bir kent dokusunun tarihi dokuyla uyum içinde buluşacağı ve yemyeşil bir ekolojik alanla bütünleşeceği değerli bir lokasyona sahip.

820 milyon TL yatırımla inşasına başlanan Kordon İstanbul’da hem blok fanlarının tümü hem de komple otopark jet fan sistemi için Aironn A.Ş. kolları sıvadı. Kocaeli Kartepe’de 6.000 metrekare üretim ve 4.000 metrekare depo alanına sahip Aironn A.Ş., pandemi dönemi de dahil olmak üzere üretim teknolojilerini uluslararası rekabetçi hale getirmek üzere yatırımlarını sürdürdü. Türkiye ve bölge coğrafyasının ilk ve tek AMCA tarafından akredite edilen laboratuvarının da yer aldığı fan üretim üssünde üretilecek jetfanlar, 300 ve 400 derece yangın dayanımı sertifikalarına sahip.

Aironn tarafından geliştirilen J-Smart “akıllı fan” uygulamasında tüm jet fanlar Fire Mode (Yangın Modu) özelliğine sahip “frekans invertörleriyle” çalıştırılıyor. Böylece kontaktör/termik/yardımcı röle gibi şalt malzemenin kullanılmasına gerek kalmıyor. Jet fanlar frekans invertörü ile kontrol edildiğinden tek sargılı olarak imal ediliyor. Aironn J-Smart sayesinde kablodan ve kablo işçiliğinden tasarruf sağlanıyor. Yine bu sistem, jetfan motor mekanik aksamında zorlanmaları azalttığı için sistemin mekanik aksamlarının ömrü uzuyor. Geliştirdiği ürünlerle havalandırma ihtiyacını başarıyla karşılamanın ötesinde müşterilerine ilave katma değer sunabilmeyi hedefleyen Aironn A.Ş., satış öncesinden sonrasına uzanan tüm süreçte, tercih edildiği saygın projelerin hak ettiği özeni gösteriyor.