Balıkesir Altıeylül Emlak Konut ve Ticaret Merkezi de Aironn Referanslarına Katıldı

Balıkesir Altıeylül Emlak Konut ve Ticaret Merkezi de Aironn Referanslarına Katıldı

Balıkesir Altıeylül Emlak Konut ve Ticaret Merkezi, 418 konut ve 33 ticari alandan oluşuyor. Balıkesir Emlak Konutları; yatay mimari anlayışı ve sunduğu sosyal ayrıcalıkları ile Balıkesir’e değer kazandırıyor. Modern şehirciliğin itibarlı örnekleri arasında yer alan Balıkesir Emlak Konutlarına yakışır havalandırmanın güvencesi Aironn fan grupları olacak.

Ar-Ge çalışmalarının önemli odak noktalarından biri olan fan verimliliği için çeşitli spesifik parametreleri gözeterek kendi kanat geometrisini geliştiren Aironn A.Ş., farklı gereksinimler için farklı seçenekler sunuyor. Yine Ar-Ge grubu tarafından geliştirilen ve şirketin web sitesinden ücretsiz olarak temin edilebilen yazılımlarla projelere uygun seçenekler, yazılımı kullanan tarafından kolayca belirlenebiliyor.

Aironn Havalandırma A.Ş., projelerin gerçek taleplerini karşılayacak en doğru ürünleri ve yerleşimlerini belirlemek üzere seçim yapacak teknik ekiplere verdiği güçlü mühendislik desteğiyle sadece cihaz üreticisi olmanın çok ötesine geçerek gerçek bir çözüm ortağı olduğunu kanıtlıyor.