Akıllı Teknolojiye Sahip Sanayi Kompleksi İSTMALL’da Havaya Aironn Yön Veriyor

Akıllı Teknolojiye Sahip Sanayi Kompleksi İSTMALL’da Havaya Aironn Yön Veriyor

Türkiye'nin en modern sanayi ve ticaret merkezi, Avrupa tasarım ödüllü İSTMALL, İstanbul İkitelli Başakşehir’de kuruluyor. 118.000 m2 alana sahip İSTMALL'da 164 akıllı ofis, 115 adet akıllı mağaza, 60 adet atölye, imalathane ve fabrika ile 10’ar katlı 2 ofis bloğu, bir helikopter pisti yer alıyor. Seçkin restoran ve kafelerin de bulunduğu, Türkiye’nin akıllı sistemli ilk sanayi sitesi olan İSTMALL AVM, mimarisi, sosyal alanları, yer alan atölye ve dükkânlar için toplam 10.000 kW’a kadar elektrik enerjisine uygun altyapısı ve akıllı teknoloji donatısıyla, iş hayatına yepyeni bir bakış açısı getiriyor.

Koku filtreli mekanik odalara sahip olarak tasarlanan İSTMALL’un hem kapalı otoparkında hem diğer yaşam alanlarında Aironn fan teknolojisi hizmet verecek.

Yüzde yüz yerli ve milli bir yapıya sahip Aironn A.Ş.’nin cihazlarında da “yerlilik” yüzdesi 99’a yükseltildi. Böylece İSTMALL gibi akıllı teknolojilere yatırım yapılan, yapay zekadan yararlanan modern yapılarda Türk mühendisliğinin ve malzeme kalitesinin tercih ediliyor oluşu, sadece Aironn için değil Türkiye için de gurur vesilesi oluyor.