Aironn A.Ş., Altın Sponsoru Olduğu MEKTES’22 Mekanik Tesisat Zirvesi'nde Yerini Aldı.

Aironn A.Ş., Altın Sponsoru Olduğu MEKTES’22 Mekanik Tesisat Zirvesi'nde Yerini Aldı.

Aironn Havalandırma A.Ş., 5 Ekim’de Ankara Teknopark’ta yapılan MEKTES’22 Mekanik Tesisat Zirvesi’nin Altın Sponsoru oldu. Sektörel STK’lar tarafından da desteklenen Zirveye, sektörün önde gelen profesyonelleri, kamu kuruluşlarından temsilciler, akademisyenler ve basın mensupları katıldı.

24 konuşmacının yer aldığı MEKTES’22’de, Aironn A.Ş. Ankara Satış Yöneticisi Öznur Yalçın bir sunum yaptı. Sunumunda Aironn’un Kartepe Tesisinde yer alan ve tüm sektörün hizmetine açık olan AMCA Akreditasyonuna sahip test laboratuvarlarının olanaklarına değinen Yalçın, özetle şu bilgileri verdi: “Dünyada elektrik enerjisi talebinin yaklaşık olarak %16’sı fanlar tarafından tüketilmektedir. Bu nedenle enerji verimli yapılar ve net sıfır (CO2) hedefleri açısından fan sistemleri önemli bir rol oynamaktadır. Fan sistemlerini mühendisliğin özel bir uzmanlık alanı olarak ele alan ve geliştiren Aironn A.Ş.’nin Ar-Ge Ekibinin odak noktasında da enerji verimliliği bulunmaktadır. Aironn markasını taşıyan cihazların hem verimlilikleri hem de performansları, uluslararası standartlara uygunluğu belgelendirilen test laboratuvarlarımız ile güvence altına alınmaktadır. Bu testler, müşteri tercihleri doğrultusunda şahitli olarak yapılabilmektedir. Böylelikle ‘doğru seçim’ yaptığından emin olmak isteyen ‘karar verici’ muhataplarımıza şeffaflık sağlamaktadır. Bu testlere uzaktan, internet ortamı üzerinden katılmak, monitörize edilen verileri eşzamanlı görebilmek mümkündür. Test sonuçları oldukça detaylı raporlanarak çözüm ortağı olduğumuz taraflarla paylaşılmaktadır. Aironn için her bir proje, yeni bir tasarım olarak ele alınır ve yatırıma en üst düzeyde katma değer sağlayacak özelliklere sahip olacak şekilde üretilir. Kalite, güvenilirlik, sürdürülebilirlik ve maliyet optimizasyonu ile ‘değer mühendisliği’ni başarılı bir biçimde icra etmeye çalışan Aironn A.Ş.’nin geliştirdiği özgün tasarım ve yazılımları bulunmaktadır.”

Aironn A.Ş., MEKTES’22 Mekanik Tesisat Zirvesi boyunca Teknopark Fuayesindeki standında, Öznur Yalçın’ın yanı sıra şirketin Ar-Ge Yöneticisi ve Genel Müdür Yardımcısı Efe Ünal, ziyaretçilerini ağırlayarak sorularını yanıtladı.