213 Milyon TL'ye Yenilenen Kapadokya Lodge Hotel’in Tercihi Aironn A.Ş.

213 Milyon TL'ye Yenilenen Kapadokya Lodge Hotel’in Tercihi Aironn A.Ş.

Modernizasyon için teşvik belgesi alan ve yenilenen Tarman Turizm’in 364 yataklı 5 yıldızlı Kapadokya Lodge Hotel tesisinin, Nevşehir Kapadokya bölgesinde konaklama sektöründe önemli bir boşluğu doldurması bekleniyor.

Nevşehir'in Uçhisar Kasabasındaki 28 bin 827 metrekare yüz ölçümlü arsa üzerinde yer alan otel ile aynı lokasyondaki 11 bin 409 metrekare yüz ölçümlü arsayı birleştiren Tarman Turizm’in yenilenen otelindeki fan grupları Aironn Havalandırma A.Ş tarafından üretildi.

Bu projede de kullanılan ürünlerden biri olan ve Aironn’un “Faydalı Model” patentine sahip ürünü kendinden flanşlı fanlar, aksiyel kaynaklı fanlar karşısında birçok avantaja sahip. Montaj kolaylığı ve doğruluğunu güvence altına alan bu teknik, doğru kaynak yapılmadığında yüksek basınçlı hava hatlarında oluşabilecek hava kaçaklarını engelliyor. Kendinden flaşlı fan üretimini, 2000 çapa kadar yükselten Aironn Havalandırma A.Ş., geliştirdiği ve ürettiği tüm ürün gruplarında işletme ve çevre dostu olabilmeyi hedefliyor.