Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesinde Kullanılacak Fanları Aironn Üretiyor

Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesinde Kullanılacak Fanları Aironn Üretiyor

Emlak Konut GYO’nun 71 milyon 561 bin TL bedele sahip Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yenilenen modern konutların yanı sıra, kıyı düzenlemesiyle bütünleşen lavuar alanı, meydanı ve millet bahçesi ile Zonguldak yepyeni bir çehreye kavuşacak.

Bu projede yer alan kapalı otopark alanlarında yangın güvenliği ve günlük havalandırma ihtiyacı Aironn jetfan sistemleriyle sağlanacak. Bir jet fan sistemi ekipman olarak ana egzoz fanlarından, egzoz şaftlarından, taze hava anlarından, jet fanlardan, CO detektör sistemi, duman veya ısı detektör sistemi, duman damperleri, taze hava damperleri ve ana kontrol panolarından oluşur. Yangın anında oluşan dumanın belirli bir bölgede hapsedilmesini amaçlayan bu sistemler, insanların kaçışları esnasında hayatta kalabilmelerini sağlayacak hava koşullarını ve daha sonra yangına müdahale için olay yerine gelen itfaiyenin yangın noktasına uygun şartlarda ulaşmasını sağlamak için tasarlanır. Bir başka deyişle bir yangın esnasında kusursuz çalışıyor olmaları, yaşamsal önem taşır. Bu nedenle bir uzmanlık alanı olarak değerlendirilmektedir. Yine bu nedenle, Aironn A.Ş.’nin 18.000.000 metrekareyi aşan otopark referansı bulunuyor.

Aironn A.Ş., otopark havalandırma sistemlerinin yanı sıra; Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesinin tüm fanlarının da tedarikçisi. Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandığında, tüm alanlarda havalandırma ihtiyacı Aironn tarafından karşılanacak.