İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projelerinde Aironn Tercihi BDDK ve İller Bankası Yapıları ile Devam Ediyor

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projelerinde Aironn Tercihi BDDK ve İller Bankası Yapıları ile Devam Ediyor

İstanbul'un bölgesel ve küresel bir finans merkezi olmasını hedefleyen, yaklaşık 3.200.000 m2 alanı ile dünyanın en büyükleri arasında olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi yapılarında Aironn havalandırma çözümleri tercih ediliyor. Daha önce Ziraat Bankası Kuleleri projelerinin ardından, İller Bankası ve BDDK binalarında da Aironn Fan Mühendisliği ürünleri kullanılacak.

Yapı Enerji Verimliliği ve Enerji Tüketim Performansı standartlarının sağlanmasına, doğaya duyarlı, yeşil bina olmasına özen gösterilen bu yapılar için Aironn Havalandırma A.Ş. tüm otopark ve blok fanlarını üretecek. Mühendislik ve üretim kalitesini akredite test laboratuvarları ve sertifikasyon alt yapısıyla kanıtlayan Aironn, uluslararası mega projelerde güçlü bir rakip olduğunu ortaya koyuyor.

Fan mühendisliği Ar-Ge ve üretim faaliyetlerinde on yılını geride bırakan Aironn, enerji verimli, çevresel duyarlılığı yüksek fan çözümleri ve güçlü mühendislik altyapısıyla çizgi üstü projelerde güvenilir tedarikçi olduğunun altını, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleri ile bir kez daha çiziyor.

İstanbul Finans Merkezi’nin Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek inşa edilen yapıları için üretilecek otopark jetfanları, duman egzoz ve basınçlandırma fanları ile diğer blok fanlarının tümü, şirketin Kocaeli Kartepe tesisindeki uluslararası standartlara göre dizayn edilen laboratuvarlarında yapılan şahitli testler sonucu sahaya sevk ediliyor.

Aironn, Fan Performans Testleri, Yangın Dayanım Testleri, Fan Yüksek Sıcaklık Testlerinin tamamını tek çatı altında toplayarak, Türkiye’nin en büyük fan test olanaklarına sahip bulunuyor.