Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Kompleksi, Aironn A.Ş. Referansları Arasında Yerini Aldı

Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Kompleksi, Aironn A.Ş. Referansları Arasında Yerini Aldı

İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Millet Bahçesi ile çevre düzenlemesini kapsayan proje, 450 milyon TL yatırım bedeline sahip. Spor Kompleksinde, 2000 metrekare okçuluk sahası, 8500 metrekare cirit sahası, yaklaşık 900 araç kapasiteli otopark, 1 adet tek sahada basketbol, futbol ve voleybol sahası, 1 adet basketbol sahası, tenis kortu ve 26 adet ofis ve iş yeri bulunuyor. Sosyal ve Kültürel Tesis Alanında ise, kubbe yüksekliği 35 metre, minare yüksekliği 58 metre ve 35,5 metre kubbe açıklığına sahip 2000 kişilik cami, müze binası, kütüphane, el sanatları merkezi, hanımlar lokali ve gençlik evi, çay evi, aşevi, saat kulesi ile yaklaşık 500 araç kapasiteli otopark, 30 ofis ve işyeri bulunuyor.

Millet Bahçesi, 98000 metrekare alanda; 18,649 metrekaresi çim alan, 36.000 metrekaresi koru alanı, 25.000 metrekaresi sert zemin olmak üzere, içinde kıraathane, panayır alanı, güvenlik binası, kiosk, bilet bankosu ve WC’ler barındırıyor.

Halkalı’nın sosyal ve kültürel yaşamına yepyeni bir boyut kazandıracak bu büyük kompleksin yaşam alanlarından otoparklarına kadar, havalandırmanın ihtiyaç duyulduğu yerlerin tamamında, Aironn’un Fan Mühendisliği Uzmanlığının geliştirdiği çözümler yer alacak. %100 Yerli ve Milli bir yatırım olan Aironn A.Ş., ulusal ve uluslararası işbirlikleri ile güçlendirdiği Ar-Ge çalışmaları ile fan mühendisliğinde mükemmele giden yolu aydınlatıyor. Geliştirdiği proje çıktıları ile Halkalı Sosyal Kültürel ve Sportif Tesis Kompleksi gibi yüksek prestije sahip projelerde Türk mühendisliğinin gücünü gururla sergiliyor.