Avrupa’nın En Yüksek Binasında Aironn Fan Sistemleri Yer Alıyor.

Avrupa’nın En Yüksek Binasında Aironn Fan Sistemleri Yer Alıyor.

Avrupa’nın en yüksek binası olarak inşa edilen, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin tam ortasında yer alan Merkez Bankası’nın anten kuleleriyle birlikte 360 metrelik binasında Aironn Fan Teknolojisi tercih edildi.

560 bin metrekaresi ofis, 90 bin metrekaresi alışveriş merkezi, 70 bin metrekaresi otel, 60 bin metrekaresi rezidans olmak üzere 2 milyon 500 bin metrekare inşaat alanına sahip İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, 30 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Yeni yerleşkesine taşınmaya hazırlanan Merkez Bankası’nın, 3328 ada 10 numaralı parselde bulunan 15 bin 960 metrekarelik inşaat alanında bodrum katı dahil 67 kat olan yapısında, tüm blok fanları ve otopark jet fan sistemini Aironn A.Ş. üretiyor.

Aironn A.Ş.’nin test laboratuvarları ile donatılan ve Endüstri 4.0’a uygun alt yapıya sahip tesisinde üretilen fanların her biri, kalite kontrol testlerini tamamlayarak sevk ediliyor.

Fan Mühendisliğinin uzmanlık kuruluşu Aironn A.Ş., mega proje referanslarına Merkez Bankası’nı da eklerken, enerji verimli, işletme ve çevre dostu cihazları, global arenada aranan ve tercih edilen sertifikasyonuyla çizgi üstü projelerde öne çıkıyor.