Aironn, Uluslararası Bölge Temsilcilerine Eğitim Semineri Düzenledi

Aironn, Uluslararası Bölge Temsilcilerine Eğitim Semineri Düzenledi

Aironn Fan Mühendisliği kuruluşu, 22 Ocak 2019 Salı günü, İran, Katar ve Kazakistan’dan gelen mekanik proje ve uygulama firma temsilcilerine

"Avrupa ve İngiliz Normları ile İlgili Eğitim" verdi. Ataşehir Radisson Blu Otelinde düzenlenen, İngilizce ve Rusça simultane çeviri ile verilen, tam günlük eğitim seminerinde sekiz oturum gerçekleşti.

Gökhan Balık; “BS 9999 Mimari Tasarımda Yangın Güvenliği ve Yapıların Kullanımı”, Mustafa Aydoğmuş         ; EN 12101 Doğal Duman ve Isı Egzoz Vantilatörleri, Atrium ve Koridor Duman Egzoz Sistemleri”, Alican Kabataş; “BS EN 12101-6 Diferansiyel Basınç Sistemleri İçin Şartname & BS 7346-7 Kapalı Otoparklar İçin Duman ve Isı Kontrol Sistemleri”, Coşkun Yarar; “BS EN 12845 Otomatik Sprinkler Sistemleri - Sulu Söndürme Sistemleri”, Duhan Portakal: “BS 5839 Binalar İçin Yangın Algılama ve Yangın Alarm Sistemleri”, Efe Ünal; “Cfd Analizi”, Gözde Akgül; “Otopark Jet Fan Seçimi ve Projelendirmesi”, Ahmed Kuruoğlu; “Yeni Fan Seçim Programı” başlıklı konularda detaylı bilgiler aktardı.

Aironn’un bölge temsilcileri olan konukları, 23 Ocak Çarşamba günü keyifli bir Boğaz turunun ardından Anadolu Kavağı’nda verilen yemekle birlikte İstanbul’un tadını çıkardı.