Aironn Fanları, Tekirdağ Şehir Hastanesi için Yapılan Testleri “Teşekkür”le Tamamladı

Aironn Fanları, Tekirdağ Şehir Hastanesi için Yapılan Testleri “Teşekkür”le Tamamladı

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün, kamu-özel işbirliği modeliyle yaptırdığı, Trakya'nın tek "şehir hastanesi" olma özelliğine sahip Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde, Aironn’un fan teknolojisi tercih edildi.

Aironn Kartepe Tesisinde, Tekirdağ Şehir Hastanesi için yangın duman fanları ve otopark jet fanlarının yanı sıra tüm blok fanları üretildi. Proje yüklenici firması Akfen İnşaat’ın ve Artı Müşavirlik’in temsilcilerinin yanı sıra Sağlık Bakanlığı teknik ekibi, fanların performans ve dayanım testlerine bizzat katıldı. 25 Haziran günü Aironn Kartepe Tesisine gelen denetim ekibi, öncelikle test düzeneğini inceleyerek Aironn yetkililerinden bilgi aldı. Başarıyla tamamlanan testlerin ardından teknik uzmanlar; “Verilen doyurucu bilgilerden tatmin olduk. Ülkemizde böyle bir test düzeneğinin var olduğunu görmekten de gurur duyduk” ifadelerini kullandılar, Aironn’a bu ifadeleri de içeren bir teşekkür mektubu takdim ettiler.

Yüksek enerji verimlilikleri ve düşük işletme maliyetleri ile “işletme dostu” Aironn cihazları, Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde gerek havalandırma gerekse yangın güvenliği konularında hizmet verecek.