AİRONN A.Ş., TRIA International GmbH ile İşbirliği Anlaşması İmzaladı

AİRONN A.Ş., TRIA International GmbH ile İşbirliği Anlaşması İmzaladı

Türkiye havalandırma sektörünün küresel firması Aironn A.Ş., uluslararası açılımlarına bir yenisini ekledi. TESTA Group şirketi olan, Almanya merkezli TRIA International GmbH, 30 yılı aşkın süredir yangın güvenliği ve havalandırma sistemleri ile yapısal gün ışığı çözümleri alanında Avrupa başta olmak üzere 33 ülkede hizmet veriyor. Yapılan anlaşma doğrultusunda TRIA, AIRONN ürünlerini Almanya, İspanya, Portekiz başta olmak üzere 33 ülkede temsil edecek. AIRONN ise ürün grubunu TRIA’nın yangın ve duman perdeleri başta olmak üzere doğal havalandırma çözümleri ile genişletecek. Bu doğrultuda her iki şirket, satış ağları genelinde birbirini temsil edecek.

Prestijli bir havalandırma sistemi üreticisi olan TRIA International GmbH’in Satış Direktörü Guido Nieuwenhuis, LinkedIn sosyal medya hesabında bu anlaşmayı şöyle duyurdu “AIRONN ve TRIA International GmbH arasında bir işbirliği anlaşmasını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye'deki yeni ortağımız, otopark fanları, damperler, tünel havalandırması ve daha birçok üründe, çeşitli sertifikalara sahip havalandırma sistemlerinin önde gelen uzmanı ve üreticisidir. AIRONN, TRIA ürün yelpazesini birkaç ülkeye yayılmış geniş bir satış ağında temsil edecek.”

Her iki şirketin küresel satış ağını güçlendirmesi amacıyla atılan bu adım hakkında Aironn A.Ş. yetkilileri, “Bu ortaklık, her iki şirketin de işlerini geliştirmesine ve mekanik havalandırma ve doğal havalandırma çözümlerini zenginleştirmesine, yeni hizmetler sunmasına yardımcı olacaktır. Özellikle Avrupa pazarındaki gelişme stratejimizin bir parçası olarak yaptığımız bu anlaşma ile pazarda saygın bir konumu olan TRIA tarafından Aironn markalı cihazlarımızın Avrupa pazarlarına sunulması söz konusu olacak. Öte yandan gelişmiş üretim teknolojisi ile alanında uzman kuruluş olan TRIA ürünleri ile ürün grubumuz güçlenecek, verdiğimiz hizmetin kapsamı genişleyecek. Bu anlaşmanın her iki şirketin de başarısını ivmelendireceğine inanıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.